Scary MoVie 5 (2013)

Kategoria:Komedi
Viti i Prodhimit:2013
Permbajta: 

Një qift të fillojnë të përjetojnë disa aktivitet të pazakontë pas sjelljen e tyre në shtëpi me djalin e porsalindur nga spitali. Me ndihmën e kamerave të mbikqyrjes në shtëpi dhe një ekipi të ekspertëve ata do mësojn që jan në ndjekje të një djalli... 
Shiko FilminShkarko Filmin


Novamov


Privacy | License | Contact |