A Walk to Remember (2002) (HD)

Kategoria:Romance / Drame
Viti i Prodhimit: 2002 (HD)
Traileri: Youtube
Permbledhje : 
Historia e dy adoleshentëve nga Karolina e Veriut, Landon Carter dhe Jamie Sullivan, të cilët bien në dashuri pasi Landon futet në telashe dhe detyrohet të bëjë shërbime ndaj komunitetit.


Shiko FilminShkarko Filmin
Privacy | License | Contact |