Taxi 2 (2000)

Kategoria: Aksion,Komedi,Krim
Viti i Prodhimit: 2000
Traileri: Youtube
Info:
Ispektori i policisë Emilien dhe shoferi i tij Daniel janë kthyer këtë herë në ndjekje  të një grupi të Yakuzas Japoneze.
Shiko : DwnvideoNowvideoNosvideoNovamov ,GinBigAllmyvideosSockShareVidBull Shkarko : DownvideoRapidshareNosupload

Social Sharing Widget byLatest Hack

Privacy | License | Contact |