50 First Dates (2004) HD

Kategoria: Drame/Romance
Permbledhje:
Henry Roth, është një njeri i frikësuar nga përkushtimi i tepert ndaj femrave derisa ai takohet me Lucy e bukur . Ajo e goditi menjehere atë dhe Henry mendoj se ai është gjetur më në fund vajzën e ëndrrave të tij, derisa ai zbulon se ajo ka memorie afatshkurter dhe harron cdo gje qe ka bere diten e neserme.
Shiko FilminShkarko Filmin

Privacy | License | Contact |