The Vow (2012) HD

Kategoria : Drame | Romace
Trailer YouTube
Permbledhje : 
Një aksident me makinë vë Peixhin në një gjendje kome, dhe kur ajo zgjohet me humbje memoriesh të rënda, Leo bashkëshorti i saj punon për të fituar zemrën e saj përsëri.

Shiko FilminShkarko Filmin


Privacy | License | Contact |