Arratisja e bebes [1994]

Vogelushi Bink ka cdo gje qe i ofron jeta!Jeton ne nje rezidence te madhe dhe del ne faqe te pare te gazetave!Aventura e tij fillon pasi rrembehet nga 3 kriminele!Ai i shpeton atyre dhe eshte gjithmone nje hap perpara gjate ndjekjes se krimineleve!


Shiko HD : PutlockerSockshareNosvideo , Putlocker HD
Shkarko HD : RapidshareFilefactoryUploadet 

Kategoria : Komedi , Aventure 
Viti i Prodhimit : 1994
Trailer : Youtube
Privacy | License | Contact |