Permbledhje: Shqetesimet dhe frika e ekipit vertetohet kur Meryln i informon ata per vdekjen e Oliverit.Nderkohe Ray Palmer teston kostumin e tij prej ATOMI . Ndersa Laurel Lance …




SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN








ARROW S03E10 (HD)

Permbledhje:
Komedia më e suksesshme e vitit 2014, që theu çdo rekord në kinematë shqiptare! Çfarë janë femrat? Çfarë duan ato? A është e vërtetë që pas çdo burri të suksesshëm qëndron një femër që e drejton? Qoftë kjo edhe mami?



SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN



Femrat (2014) HD



Permbledhje:
Motivuar nga miqtë e tij, një djalë i cili kurrë "nuk e ka bërë" e ndjen presionin në rritje vetëm kur e takon një nënë të vetme. 



Regjisor: Judd Apatow 
Aktorë: Steve Carell, Catherine Keener, Paul Rudd

The 40 Year Old Virgin (2005) HD

Permbledhje:
Dy detektivë, një fillestar dhe një veteran, ndjekin një vrasës serial i cili përdor 7 mëkate të vdekshme si mënyrën e tij të vrasjeve.






SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN



Se7en (1995) HD

Permbledhje:
Çelios përballet me një gangster kinez i cili ka vjedhur zemrën e tij të pathyeshme dhe e ka zëvendësuar me një bateri që kërkon elektricitet që të funksionojë.






SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN



CRANK: HIGH VOLTAGE – HD

Permbledhje:
Në grahmat e krizës së çerek-moshës së saj, Meganin e zë paniku kur i dashuri i saj i propozon. Më pas, duke përfituar nga mundësia për t;u larguar për një javë, fshihet në shtëpinë e mikes së saj të re, 16-vjeçares Anika, e cila jeton me babain e saj beqar, të lodhur nga jeta.




SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN



Laggies (2014) HD


Permbledhje:
Tre shokë dhome përpiqen te përballen me pengesat e jetës, vampirë të cilët duhet të ushqehen me gjak njerëzish.




SHIKO FILMIN : VID.TO | NOWVIDEO |  MOVREEL | PLAYED.TO



SHKARKO FILMIN : UPTOBOX | FILECLOUD | NOSUPLOAD | UPLOADET

What We Do in the Shadows (2014) HD

Permbledhje:
Një alpinist ngec në një shkëmb për 127 orë. Ai duhet të bëjë ç’mos për të mbijetuar.




SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN



127 HOURS (2010) – HD

Permbledhje:
Katër histori të ndërthurura që ndodhën në Hallouin: Një drejtor gjimnazi i cili ka një jetë sekrete si vrasës serial; një e virgjër kolegji mund të ketë takuar djalin e duhur; një grup adoleshentësh organizojnë një shaka të ligë; një grua e cila e urren errësirën duhet të merret me bashkëshortin, të fiksuar pas pushimeve.



SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN





Trick 'r Treat (2007) HD

Permbledhje:
Vrasësi profesional Çev Çelios mëson se rivali i tij e ka injektuar me një helm që e vret nëse rrahjet e zemrës i bien.





SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN






Crank (2006) HD

Permbledhje:
Brus Uillis, ylli i këtij filmi thriller, fantashkencë, drejton një strehimore për pushim, të quajtur 'Vice'ku klientët mund të luajnë me fantazitë e tyre më të egra me banorët artificialë, që duken si njerëzit.




SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN






Vice (2015) HD

Permbledhje:
Në Francën e pushtuar nga nazistët gjatë Luftës së Dytë Botërore, një grup ushtarësh çifute-amerikan te njohur si ”Basterds” janë zgjedhur në mënyrë specifike për të përhapur frikë gjatë Rajhut të Tretë duke vrare brutalisht nazistet.


SHIKO FILMIN
SHKARKO FILMIN






INGLOURIOUS BASTERDS (2009) – HD

Privacy | License | Contact |